Szőlőfajták: Chardonnay 40%, Pinot Noir 30%, Pinot Gris 10%, Pinot Blanc 10%, Grüner Veltiliner 10%
A pezsgő előállításához szükséges szőlőt szeptemberben szedik. Számos dülőről származnak, elsősorban meszes talajú délkeleti lejtőkről, amelyek melegséget és frissességet adnak a bornak.
A fermentáció a rozsdamentes acéltartályban zajlik. Erjedés után a csendes bort a finomseprővel együtt 2-3 éves 300 literes vagy 2500 literes osztrák tölgyfa hordókba helyezik.
Az alapbort a következő évben palackozzák, ahol a pezsgő erjedésen megy keresztül. A bor körülbelül 18 hónapig van seprőn tartva, aztán degorzsálás következik az érlelőpincében. Utána néhány csepp saját expedíciós likőrt (dosage) használnak aláírásként, hogy a kész pezsgőn további érés menjen végbe.
Illatában és ízében is a gyümölcsök dominálnak, főleg a sárgabarack, de mellette megjelenik a fehér kenyér és a briós is valamint halvány füstös jegyek is kiegészítik és teszik kiegyensúlyozottá a tételt.
A pezsgő jól párosítható különböző elő- illetve fő ételekkel is. Pl.: osztrigához, tapas tálhoz, halhoz, baromfihoz. De a desszertek mellett is megállja a helyét.
Savtartalom: 7g/l Maradékcukor-tartalom: 8g/l