A szőlő a Gaisberg és a Heiligenstein dűlőkről származik, ilyen szenzációs alapanyagból készül Birgit Eichinger belépő rajnai rizlingje!
A bogyókat 15 órán keresztül erjesztették, majd préselték és 20 órán kresztül előtisztították. Végül acéltartályban erjesztették és érlelték.
Klasszikus, elegáns riesling. A bor illatában is kristálytiszta, őszibarack és ásványos jegyeket mutat. Ízében visszaköszön a kajszibarack kiegészülve érett citrusos árnyalatokkal. A finom sav szépen kiemeli a gyümölcsök lédússágát valamint zamatos jellegét. A befejezés hosszú, tartós utóízzel szépen bemutatva a fajtát.
Gasztronómiában ázsiai ételekhez, fehér húsokhoz, halakhoz és akár meleg kecskesajthoz is ajánljuk.
A 7,7 g/l savkészlethez 2,3 g/l maradékcukor társul.