A szüret kézzel történt különböző szőlőültetvényekről, de főleg a Leithakalk (Lajtamészkő) összetételű terroiról. A macerálás után hideg macerálás történt három napig. A cefrét három napig 5°C-on tárolták erjesztés nélkül. Ez különösen finom gyümölcsaromákat ad. Ezután 20–24°C-on erjesztették, és 12 hónapig érlelték egy részét használt barrique hordóban és a másik részét acéltartályokban. A barrique hordó elegáns szerkezetet biztosít, míg az acéltartályban található bor megőrzi a friss piros bogyós gyümölcsök aromáját.
Közép gránát színű. Illatában kellemes áfonya és meggy keveredik egy kis vérnaranccsal, valamint megjelenik a fajtára oly jellemző földes illatjegyek. Ízében is visszaköszönnek a piros bogyós gyümölcsök, elegáns, selymes taninnonkkal kiegészülve. Könnyed, burgundi fajtajelleges tétel.
Gasztronómiában jól párosítható akár olyan ételekkel is, amik mellé általában fehérborokat szoktak javasolni, pl.: Bécsi szelethez vagy akár sült csirkéhez.
Savtartalom: 5,1g/l
Maradékcukor tartalom:1,0g/l
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 16-18°C