Ez a tétel biobor, a pincészet biodinamikus módszer szerint gazdálkodik.
A használt eljárások például:tehéntrágya bika szarvba töltve és elásva, ezzel a szőlő érését, a növény növekedését segítik elő. Kamilla, csalán és zsurló teával a talaj és növény immunrendszerének erősítését segítik elő a hold megfelelő állásaiban. A komposzt saját készítésű és két évente töltik újra, hogy megmaradjon a talaj komplexitása és vitalitása. 2012 óta szelíd metszést alkalmaznak, ami fogyó hold állásában történik.
A szüret kézzel történt 21-46 éves tőkékről dél-keleti fekvésű szőlőskertekből 220 méter magasságban. Az erjesztés spontán acéltartályokba ment végbe, az érlelés pedig 4 hónapig szintén acéltartályokban.
A bor szép halvány sárga színű. Illatában érett sárga húsú gyümölcsök valamint halvány gyógynövényes jegyek fedezhetők fel. Ízében is visszaköszön a gyümölcsösség lédús alma ízvilágában gyógynövényes aromákkal és friss savakkal kiegészülve. Elegáns, friss tétel hosszú lecsengéssel.
Gasztronómiában saláták, klasszikus előételek valamint fűszeresebb ételek mellé ajánljuk.
Savtartalom: 5,7 g/l Maradékcukor tartalom: 1,2 g/l
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 9-11°C