Ez a tétel biobor, a pincészet biodinamikus módszer szerint gazdálkodik. A Mordthal déli fekvésű terület, pala és sziklás ágyon agyagos, löszös takaró található. Ez az alapja a testes, ásványokban, extraktban gazdag rajnai rizlingeknek. A szőlő 40 éves ültetvényekről érkezik 230 méter magasságból.
A bor halvány aranysárga színű, érett sárgabarack, őszibarack az ásványosság és az élénk savak mellett. A borban komoly potencál lakozik a palackos érlelést illetően.
A használt biodinamikus módszerek közül néhány: tehéntrágya bika szarvba töltve és elásva, ezzel a szőlő érését, a növény növekedését segítik elő. Kamilla és zsurló teával a talaj és növény immunrendszerének erősítése. Komposzt újratöltés két évente, hogy megmaradjon a talaj komplexitása és vitalitása. Metszés, canopy managment a fogyó hold időszakában. A bor 7,3 g/l savkészlettel és 3,9 g/l maradékcukorral rendelkezik.