Ez a tétel biobor, a pincészet biodinamikus módszer szerint gazdálkodik.
A szőlő 40-65 éves tőkékről, löszös altalajról érkezik, 220-250 méter magasságból, déli, dél-keleti területekről. Spontán erjedéssel, 6 órás maceráció után 4 hónapig acéltartályban erjedt.
A bor aranysárga szín, friss zöldalma, sárga körte, gyógynövény, kis ananász, mézes, ásványos lecsengéssel, szépen érlelhető.
A használt módszerek közül néhány: tehéntrágya bika szarvba töltve és elásva, ezzel a szőlő érését, a növény növekedését segítik elő. Kamilla és zsurló teával a talaj és növény immunrendszerének erősítése. Komposzt újratöltés két évente, hogy megmaradjon a talaj komplexitása és vitalitása. Metszés, canopy managment a fogyó hold időszakában.