Tringa
A Tringa pincészet 2001-ben alakult Szekszárdon, családi vállalkozásként, mely 7 hektáron gazdálkodik, illetve további néhány hektárról dolgoz fel szőlőt. A birtok gerincét alkotó négyhektáros terület a feldolgozó üzemmel és pincével a város szélétől nagyjából egy kilométerre, a Kerékhegy tetején, festői környezetben található. A napsütéses órák magas száma, valamint a lösz talaj adottságai kiválóan alkalmassá teszik a vidéket, elsősorban vörösbor szőlők termesztésére. A borászat is nagyrészt vörösborok készítésével foglalkozik, Kékfrankos, Merlot, Cabernet Sauvignon és Cabernet Franc fajták, valamint ezek házasításai a legjellemzőbb tételek, de a választékot nagyon izgalmas rozé és fehérbor is színesíti.
Nagy Antal és fia Attila a szőlőt kifejezetten minőség orientáltan, magas tőkekorlátozással termesztik, szüret után pedig modern, irányított erjesztés technikával készítenek belőle bort. Ezt követően a fahordós pincében érlelődnek a vörösborok legalább egy évet, mielőtt palackba töltenék.